Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Bastia takımından 5,5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Oulai'yi 30 milyon Euro karşılığında Fiorentina'ya gönderdi. Böylece bordo-mavililer, genç futbolcunun transferinden önemli bir kazanç sağladı.
GECE YARISI İTALYA'YA GİTTİ
Transfer işlemlerini tamamlamak için özel uçakla İstanbul'dan İtalya'ya hareket eden Oulai, gece saatlerinde Bologna Marconi Havalimanı'na indi. Burada kulüp yetkilileri tarafından karşılanan genç futbolcu, daha sonra Fiorentina'nın tesisleri olan Viola Park'a geçti.
DEĞERİNİ BİR SEZONDA KATLADI
Trabzonspor formasıyla sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Oulai, yalnızca bir sezon içinde piyasa değerini önemli ölçüde artırdı. Bordo-mavili ekip, 5,5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı oyuncuyu 30 milyon Euro bedelle satarak yaklaşık 24,5 milyon Euro kazanç elde etti.
Bu transferle birlikte Oulai, Trabzonspor'un son yıllarda en yüksek bonservis geliri sağlayan ve değerini en fazla artıran futbolcular arasında yer aldı.




