Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki kadınlarla bir araya gelerek, talep ve önerileri dinledi. Projeler hakkında kadınlara bilgi veren Başkan Sandıkçı "İlçemizi daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

YAŞAM KALİTESİ YÜKELİYOR

Başkan Sandıkçı, kadınlarla bir araya geldiği kahvaltı programında, ilçede devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. İlçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeler, davetlilerden büyük alkış aldı. Başkan İbrahim Sandıkçı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizi her alanda geliştirmek için büyük bir azim ve gayretle çalışmaya devam ediyoruz. İlçemiz, kazandırdığımız merkezi hükümet yatırımları ve projelerimizle gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Hamdolsun, sözlerimizi yerine getirdik, Canik'e her alanda değer kattık. İlçemizi daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

FATURA DESTEĞİ

İlçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara elektrik faturası desteği verdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçemizdeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik desteklerimize hassasiyetle devam ediyoruz. Elektrik fatura desteğimizle birlikte, sosyal yardım çalışmalarımızı ve eğitim destek programlarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu. 

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eşi Selma Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve bin 200'ün üzerinde davetli katıldı.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.