İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Özel Doğa Okulları ile indirim protokolü imzaladı.

İndirim protokolünü İTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, Özel Doğa Okulları Müdiresi Leyla Durmuş imzaladı. İmza töreninde İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile yönetim kurulu üyeleri ve okul yöneticileri de hazır bulundu. Metin Anıl, oda olarak üyelerine başta ekonomik konularda olmak üzere her alanda destek olmaya çalıştıklarını söyledi. İTSO’nun eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetleri ile de toplumun çeşitli kesimlerine küçük dokunuşlar yaptığını dile getiren Başkan Anıl, eğitim desteğinin de kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Özel eğitim kurumları ve özel kurslar ile bu tür protokolleri sık sık yaptıklarını kaydeden Metin Anıl, şunları söyledi:

"İmzaladığımız protokol ile odamız üyesi firmalarımızın yönetici ve çalışanların çocuklarının eğitimlerine az da olsa bir katkıda bulunmuş olduk. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamak, onlara kaliteli eğitim imkânları sunmak bizlerin en önemli görevleri arasında yer alıyor. Bu okullarda eğitim alan çocuklarımız, yarının öğretmeni, siyasetçisi, doktoru olacaklar veya sanayici, işadamı olarak bizlerin yerine geçecekler. Onların bu ülkeyi bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere taşımaları ancak iyi bir eğitimle olur. Gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak bizi mutlu ediyor. Protokol üyelerimiz için hayırlı olsun."