Yerli ve milli otomobil Togg, sosyal medya hesabından teslim edilen araç sayısının 19 bin 583'e ulaştığını bildirdi.

TOGG'u Fransa'da Durdurabilirler! | Üstün Patent

2024 YILINDA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Yapılan açıklamada, "Söz verdiğimiz gibi yedek talihlilerimizin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edeceğiz." denildi. Videoda paylaşılan haritada her ilde en az bir Togg olduğu görüldü.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: “İlçeye modern şehir yapısı kazandıracağız” Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: “İlçeye modern şehir yapısı kazandıracağız”

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Türkiye'mize verdiğimiz sözü tuttuk. Aralık ayında çekilişle T10X almaya hak kazanan 6.008 kullanıcımıza daha akıllı cihazlarını teslim ettik. Bugün itibarıyla 81 ilimizin tamamında, heyecanımızı paylaşan ve en başından beri desteğini esirgemeyen kullanıcımız T10X'lerine kavuştu. 🚘🩵🧿Söz verdiğimiz gibi yedek talihlilerimizin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edeceğiz. Yollarda daha fazla karşılaşmak dileğiyle…

SAMSUN'A KAÇ ADET TOGG TESLİM EDİLDİ? 

Sosyal medyadan yayımlanan videoya göre, Samsun'a teslim olarak Togg sayısı 217 olarak kayıtlara geçti. Karadeniz illeri arasında Samsun en fazla Togg teslim edilen il olurken, Trabzon 176 Togg ile Samsun'u takip etti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.