Termespor, yeni sezon öncesi çalışmalarını Abdullah Aslan Şehir Stadı’nda yoğun tempoda sürdürüyor.

Termespor sahaya indi! İlk rakip belli oldu

HAZIRLIKLAR YOĞUN TEMPODA

Isınma koşusuyla başlayan antrenmanda futbolcular kuvvet, dayanıklılık, pas, şut ve koordinasyon çalışmaları yaptı.

Antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Takımın hırsı ve çalışma temposu yönetimin de beğenisini kazandı.

Beşiktaş-Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş-Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
İçeriği Görüntüle

İLK RAKİP BELEDİYEEVLERİ KARŞIYAKASPOR

Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Sorumlu Fatih Özen, fikstürün belli olduğunu belirterek ilk karşılaşmalarını deplasmanda Belediyeevleri Karşıyakaspor ile oynayacaklarını söyledi.

Özen, “Fair play çerçevesinde bir sezon diliyorum. Sezon öncesi hazırlıklarımıza başladık, yeni ve genç oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Güzel bir sezon için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Termespor sahaya indi! İlk rakip belli oldu

TERME HALKINA DESTEK ÇAĞRISI

Tüm takımlara başarı dileyen Özen, Terme halkını da takıma destek olmaya davet ederek, “Tüm Terme halkını takımımızın yanında görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARPUZOĞLU ANTRENMANI İZLEDİ

Termespor Kulüp Başkanı Kenan Karpuzoğlu da antrenmanı ziyaret ederek takım ve teknik heyete yeni sezon öncesinde başarı dileklerini iletti.

Kaynak: HABER MERKEZİ