Terme'de Dört Koldan Hizmet Terme Belediye Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için ekiplerin dört koldan çalıştığını belirtti

Terme Belediye Belediye Başkanı Ali Kılıç, yoldan kanalizasyona, temizlikten yeşil alanların bakımına kadar birçok alanda çalışmalar devam ettiğini söyledi.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, belediye olarak ilçenin güzel bir görünüme kavuşması geleceğe taşınması ve vatandaşların olumsuz bir durumla karşı karşıya kalmaması için için birimlerin görev başında olduğunu söyledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Başkan Kılıç yaptığı açıklamada, "İlçemiz genelinde mesai arkadaşlarım, olumsuz görüntülerin oluşmaması için sokak ve köprülerde yıkama işlemleri gerçekleştiriyoruz. İlçemizdeki yeşil alanların periyodik bakımları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından devam etmektedir. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz, ilçemiz genelinde olduğu gibi bulvar yolu bağlantılı yeni imar yolları açmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.