SAMSUNSPOR 20'İNCİ SIRADAN 11'İNCİ SIRAYA YÜKSELDİ 

Yılport Samsunspor ilk 7 maçta 1 puan toplayarak Trendyol Süper Lig'inin son sırasına demir atmıştı. Markus Gidol'un görevi devralması ile birlikte, takım şimdiye kadar 20 maça çıktı. Bu maçlarda 9 galibiyet alan Samsunspor, 5 beraberlik, 6 da mağlubiyet yaşadı. Ligin 8. haftasında 1 puanla 20. sırada bulunan Samsunspor, 27. hafta sonunda 33 puanla 11. sıraya kadar yükseldi. Özellikle ikinci devre de başarılı bir yükseliş gösteren Kırmızı Beyazlılar sadece Galatasaray'a mağlup oldu. 

'HER OYUNCU ÖNEMLİ'

Gisdol, takım olarak doğru yolda ilerlediklerinin altını çizerek, "Ekim 2023'te Samsunspor'un başına geçtiğimde, Samsunspor yedi maçta sadece bir puanla Süper Lig tablosunun dibindeydi. Lig ve kupa maçlarının yoğunluğu nedeniyle iş yükü çok fazlaydı ve kadrodaki her bir oyuncunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu arada futbol anlamında iyi bir ilerleme kaydetmeyi başardık, bu da tablodaki sayısız başarıya yansıyor. Yani şimdi doğru yönde ilerliyoruz" diye konuştu.  

Spor Odası 24 Nisan Çarşamba Kanal S ekranlarında Spor Odası 24 Nisan Çarşamba Kanal S ekranlarında

'HER ZAMAN ODAKLANIN'

Ligin daralması ile birlikte hedefleri doğrultusunda daha da fazla çalışmak gerektiğine değinerek, "Sezonun geri kalanında bunu sürdürmek ve takım olarak birlikte daha fazla adım atmak artık önemli. En büyük önceliğimiz Samsunspor’un Süper Lig’de kalıcı olmasını sağlamak. Asla pes etme, her zaman odaklanın, her antrenmanı iyi değerlendirin. Ancak tüm ciddiyete rağmen asla unutmamamız gereken bir şey var: futbolunda zevk ve eğlence olduğu" ifadelerini kullandı. 

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.