WhatsApp Web, iOS ve Android uygulamaları için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. WhatsApp'a giriş yapan çok sayıda kullanıcı da bu özellikleri kullanıyor. Ortaya çıkan yeni bir WhatsApp özelliği ise dikkatleri üzerine çekti. Kullanıcılar bu özelliği oldukça merak ediyor.

İŞTE WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİĞİ

WhatsApp'ın  durum olarak adlandırılan hikayeler kısmı bulunmakta. Burada size durum yazma seçeneği sunularak metin durumları oluşturmanıza imkan tanınıyor. WhatsApp Android için WhatsApp beta sürümünde metin durumu güncellemeleri oluştururken arayüzde bazı küçük değişiklikler yapmıştı, bu biliniyor. Fakat WhatsApp şimdi metin durumu güncellemeleri için biraz ayrıntı veren bağlantı ön izlemeleri üzerinde çalışıyor. Peki bu ne anlama geliyor?

BAĞLANTIYA TIKLAMAYA GEREK KALMIYOR

WhatsApp'ın yeni özelliği ile birlikte artık kullanıcılar durumlarında bir bağlantı paylaştıklarında yalnızca bağlantı linkini görmeyecekler. Bu bağlantının ön izlemesi de kullanıcılara gösterilecek. Böylece bağlantıya tıklamadan ne olduğu, hangi siteye yönlendirdiği hakkında ön bilgi edinilebilecek. Yeni özelliğin en büyük yeniliği bu. 

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

Yeni WhatsApp özelliğinin geliştirme aşamasında olduğu biliniyor. Ancak WhatsApp'ın yakın bir zaman diliminde bu özelliği tüm kullanıcılara sunması bekleniyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.