Adres Patent 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

18 yıldır Fikri Sınai Haklar alanında hizmet veren Adres Patent 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Adres Patent Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Abdullah Akbulut, “Önce milli ardından da dini bayramımızı kutlayacak olmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.

Akbulut, mesajında, “Yüce milletimizin 30 Ağustos 1922’de Mustafa Kemal önderliğinde kazandığı zaferin gururunu yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, milletimizin bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramına kavuşmanın sevinç ve huzurunu yaşadıklarını aktaran Akbulut, “Devletimizin darbe girişiminin ardından büyük bir dayanışma ile hainlere karşı mücadele verdiği bu dönemde birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek mübarek Kurban Bayramımızı kutluyor, milletimize ve coğrafyamıza huzur getirmesini diliyorum” açıklamasını yaptı.