Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kutlukent'te yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alanda yapılan yeni yaşam alanında çalışmalara başlandığını belirterek, "Çevre düzenlemesi ve peyzajıyla doğanın içinde geçirecekleri bir yaşam alanını yakında bölge halkına armağan ediyoruz" dedi.

FARK OLUŞTURACAK PROJE

Tekkeköy Belediyesi, Yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alanda kurulacak, basketbol, voleybol, futbol sahaları, çocuk oyun alanları, kamelyaları, bankları, kent mobilyaları, spor aletleri, parkları, aydınlatması, çevre düzenlemesi ve peyzajıyla fark oluşturacak bir projenin daha yapımına başladı. Başkan Togar yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

'HALKIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ'

Kutlukent halkına müjdeyi veren Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son imar uygulamaları sonrasında elde ettiğimiz alan olan Kutlukent bölgemizin tam ortasında, yaklaşık 5 bin metre karelik bir alanda basketbol, voleybol, futbol sahaları, çocuk oyun alanları, kamelyaları, bankları, kent mobilyaları, spor aletleri, parkları, aydınlatması, çevre düzenlemesi ve peyzajıyla doğanın içinde, günün tamamını dış dünyadan ayrı geçirecekleri bir yaşam alanı yakında bölge halkına armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Pakize KABAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.