Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizdeki ulaşım ağına yeni modern bir bulvar daha kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı.

YOĞUN MESAİ

Başkan Togar, haftanın ilk gününe yoğun mesai ile başladı. Başkan Togar, hem ilçede yapımı devam eden çalışmaları tek tek yerinde inceledi hem de vatandaşla bir araya gelerek, sorun talep ve önerilerini dinledi.

KÖPRÜ TAMAMLANDI

Başkan Togar ilk olarak ilçede yapımı devam eden yeni bulvar çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçemizin trafik yoğunluğunu hafifletmenin yanında, merkez ile doğu yönünü bir birine bağlayacak alternatif yeni bulvarımız üzerindeki köprümüzün yapımı tamamlandı. Şimdi de yollarımızı yaparak ulaşım ağına yeni modern bir bulvar daha kazandırıyoruz" dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Togar ayrıca Kutlukent'te çalışmaları tamamlanan ve halkın hizmetine sunulan yeni yaşam alanının ardından Büyüklü Mahallesi'ndeki proje ile ilgili de müjdeyi verdi. Togar, "Kamelyaları, bankları, kent mobilyaları, oyun alanları, çocuk parkı, spor aletleri, halı sahası, basketbol ve hentbol sahası ile yılın her zamanı yediden yetmişe tüm bölge halkının kullanabileceği Büyüklü Mahallemizde devam eden adeta yaşam alanına dönüşen parkımız ve çevresinde incelemelerde bulunduk" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN