Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yavuzlar Mahallesi'nde yer alan atıl durumdaki binanın Tekkeköy Tabiat, Tarih ve Arkeoloji Okulu olması için hazırlanan projenin çalışmalarına başlandığını söyledi.

ATÖLYELER OLACAK

Togar, içinde üretim, arkeoloji ve bilim, sanat ve zanaat atölyeleri ile ekin dikim alanı, kazı alanı, okçuluk alanı, macera parkuru, yürüyüş ve bisiklet yolu, açık hava sınıfı ve ağaç ev bulunacak olan Tekkeköy Tabiat, Tarih ve Arkeoloji Okulu'nun kasım ayı sonunda tamamlanacağını ifade etti.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK 

Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yavuzlar Mahallemizde yer alan atıl durumdaki binamızın Tekkeköy Tabiat, Tarih ve Arkeoloji Okulu olması için hazırlanan projelerimizin çalışmalarına başladık. İçinde üretim, arkeoloji ve bilim, sanat ve zanaat atölyeleri ile ekin dikim alanı, kazı alanı, okçuluk alanı, macera parkuru, yürüyüş ve bisiklet yolu, açık hava sınıfı ve ağaç ev bulunacak olan Tekkeköy Tabiat, Tarih ve Arkeoloji Okulu projemiz önümüzdeki ay sonunda tamamlanarak öğrencilerimizle buluşturulacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.