Tekkeköy'den Bir Aileye Sıcak Yuva Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, olumsuz fiziki şartlarda yaşayan bir ailenin evini yeniden yaparak sıcak bir yuvaya kavuşturdu

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, olumsuz fiziki şartlarda yaşayan bir ailenin evini yeniden yaparak sıcak bir yuvaya kavuştururken, sosyal belediyecilik anlayışındaki farkını bir kez daha ortaya koydu.

YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ Göreve geldiği günden bugüne sosyal belediyecilik anlayışına büyük önem veren Başkan Togar, ilçede onlarca kişinin kullanılamaz durumdaki evlerini yıkıp yeniden yaparak, sıcak bir yuvaya kavuşturdu. Başkan Togar son olarak, olumsuz fiziki şartlarda yaşamlarını devam ettiren Demir ailesinin yüzünü güldürdü.

AYDIN'A TEŞEKKÜR ETTİ Vatandaşların hayır duasını alan Başkan Togar ev teslimlerinde yaptığı konuşmada, "Bizler için bugün gurur dolu mutluluk dolu bir gün. Bu mübarek cuma gününde fiziki şartları uygun olmayan evde üç evladıyla birlikte hayatlarını sürdürmeye çalışan Demir ailesine yeni sıcak yuvalarının anahtarını yaklaşan kış öncesinde teslim ettik. Bu güzel sıcacık yuvanın ailemize kazandırılmasında emeği geçen, hayır yapan ve hayra vesile olan herkese ve iş insanı Ahmet Aydın’a teşekkür ederim.