• Samsun/Tekkeköy, 20 Kasım 2025: Selyeri Mahallesi’nde asfalt çalışması tamamlandı.
  • Tekkeköy Belediyesi ve Başkan Mustafa Candal yol yenileme sürecini açıkladı.
  • Sathi kaplama asfalt çalışması bitirilerek yol vatandaşların kullanımına açıldı.
  • Vatandaşa etkisi: Mahalle içi ulaşım artık daha güvenli ve konforlu olacak.
  • Takip/sonraki adım: Çalışmalar diğer mahallelerde planlandığı şekilde sürdürülecek.
  • Resmî kaynak: Tekkeköy Belediyesi; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.

SELYERİ MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Tekkeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selyeri Mahallesi’nde yürüttükleri sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Mustafa Candal, yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirterek çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Tekkeköy’de yol çalışmaları hız kesmiyor

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Candal, yaptığı açıklamada ilçe genelinde ulaşım ağını güçlendirmeye yönelik önemli adımlar attıklarını ifade etti.

Candal, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ile sathi kaplama asfalt çalışmamızı tamamlayarak yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizin ulaşım ağını daha modern, güvenli ve konforlu hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Tekkeköy’de yol çalışmaları hız kesmiyor

“TEKKEKÖY İÇİN DURMADAN, YORULMADAN”

Çalışmaların diğer mahallelerde de planlandığı şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Candal, “Tekkeköy’ümüz için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak hizmet odaklı belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini kaydetti.

Tekkeköy’de yol çalışmaları hız kesmiyor

Tekkeköy’de yol çalışmaları hız kesmiyor

Samsun polisinden zula evlerine baskın!
Samsun polisinden zula evlerine baskın!
İçeriği Görüntüle

İlkadım Belediyesi’nde sosyal denge sözleşmesi

Canik'te bu markette para değil, atık geçiyor!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: DOĞUŞ İLHAN