Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Ulaşım ağımızı modern, kalıcı ve mesafeleri kısaltan yollarla örmek için mesai kavramı gözetmeksizin işimi severek, gönülden yapıyoruz" dedi.

WhatsApp Image 2022-09-25 at 16.34.35

'ULAŞIM AĞI GÜÇLENİYOR'

İlçenin dört bir yanında farklı alandaki çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ulaşım ağımızı modern, kalıcı ve mesafeleri kısaltan yollarla örmek için mesai kavramı gözetmeksizin işimi severek gönülden yapıyoruz. Bu bağlamda Yeni Büyüklü Mahallemizde genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri tamamlanan yolumuzda emisyonlu asfalt çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

OKULDA SONA GELİNDİ

Togar ayrıca, eğitim de her zaman öncelikleri olduğunu belirterek şunları ifade etti: "Eğitim her zaman önceliğimizdir felsefesi çerçevesinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Bu bağlamda Aşağıçinik Mahallemize belediyemiz tarafından kazandırdığımız okulumuzun perde duvar işlemlerinin tamamlanmasının ardından şimdi de çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız ile öğrencilerimizle okulumuzu buluşturmaya hazırlıyoruz."

Nejla KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN