BAŞKAN TOGAR MİNİKLERLE MANTI YAPTI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İmam Hatip Ortaokulu ile 19 Mayıs Anaokulu'nun, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinliklere katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Togar, miniklerle de mantı yaptı.

İLGİYLE KARŞILANDI

Başkan Togar, İmam Hatip Ortaokulu ile 19 Mayıs Anaokulu'nun düzenlediği kermes ve etkinliklere katılarak, yerli malının önemine dikkat çekti. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Togar, mantı yapıp, çiğ köfte köfte yoğuran miniklerle de yakından ilgilendi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Togar, tüm vatandaşları da yapılan etkinliklere davet ederek, destek çağrısında bulundu.

KÜLTÜRÜMÜZÜ SEVMEYİ ÖĞRETECEĞİZ

Etkinlikleri düzenleyen ve yapılan programlarda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Togar, "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında gittiğimiz Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerimizin büyük sevgi ve ilgisiyle karşılaşmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu anlamlı günde evlatlarımıza ülkemizin dört bir yöresini tanıtan bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her köşesi cennet ülkemin havasını suyunu, taşını toprağını sevmek öğretilen bu ezgileri dinleyerek büyüyen bir nesil olarak minik yavrularımıza da bunu öğretmek bizlerin görevidir. Bölge bölge kültürel unsurlarımızın çocuklarımızca canlandırıldığı, Barış Manço şarkılarını duyduğumuz bu etkinlikte de bu çabayı gördük. Onlara bu ülkeyi ve külturümüzü sevmeyi öğreteceğiz. Onlar bizim geleceğimiz" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.