Tekkeköy'de Yeni Projeler Masada Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek 2022 yılı için yapılacak çalışmaları masaya yatırdı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, yılın son toplantısında bir araya geldi. 2021 yılı içerisinde yürütülen çalışmaların, hizmetlerin ve projelerin değerlendirildiği toplantıda, 2022 yılında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaların programlanması yapıldı.

'ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ' 2022 yılında yeni projelerin hayata geçirileceğini kaydeden Başkan Togar yorulmadan çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile yılın son toplantısında bir araya gelerek 2021 yılı içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı, hizmetlerimizi ve projelerimizi değerlendirerek 2022 yılı içerisinde yapmayı planladığımız çalışmalarımızın ve projelerimizin programlamasını yaptık. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da durmadan yorulmadan çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz."