- Gasilhane projesinde çalışmalar sona yaklaştı.
- Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Ovabaşı Mahallesi mezarlığındaki yapım sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.
- İlçenin uzun süredir ihtiyaç duyduğu hizmetin kısa süre içinde vatandaşların kullanımına açılacağı belirtildi.
- Başkan Candal, projeye destek veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür etti.
- Vatandaşa etkisi: Cenaze hizmetlerinde eksiklik giderilecek ve süreçler kolaylaşacak.
- Takip/sonraki adım: Açılış tarihi belediye tarafından duyurulacak; ayrıntılar resmî açıklamalarda.
TEKKEKÖY'E GASİLHANE
İlçenin uzun süredir ihtiyaç duyduğu bu hizmetin kısa süre içinde vatandaşların kullanımına açılacağını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, projenin tamamlanmasıyla birlikte önemli bir eksikliğin giderileceğini vurguladı.

"SONA YAKLAŞIYORUZ"
Başkan Candal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Ovabaşı Mahalle Mezarlığımızda yapımını sürdürdüğümüz gasilhane projemizde sona yaklaşıyoruz. Uzun zamandır ihtiyaç duyulan bu önemli hizmeti, çok yakında hemşehrilerimizin kullanımına sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

BAŞKAN DOĞAN'A TEŞEKKÜR
Candal, projeye katkılarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür ederek, Tekkeköy için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
“Bu değerli hizmetin ilçemize kazandırılmasında bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a teşekkür ediyorum. Tekkeköy’ümüz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.


Samsun'da yaşayan binlerce emekliye müjde!
100'e ülkeye ihracat yapan firma, Samsun'da üretecek!
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





