Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, vatandaşın tüm hizmetlerden yararlanabilmesinin yanında yaşam konforundan mahrum kalmaması için büyük emek sarfettiklerini dile getirdi. 

TEKKEKÖY'DE ÇALIŞMALAR TAM GAZ

İlçedeki yol ağını genişletmek ve ulaşım konforunu en üst seviyelere çıkartmak adına Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Asarağaç ve Çırakman mahallelerinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

"ASARAĞAÇ SİL BAŞTAN"

Asarağaç mahallesinde imar yollarının açıldığını kaydeden Togar, "Manzarası, konumu ve doğasıyla bir asrın üzerinde yerleşim yeri olarak kullanılan Asarağaç Mahallemizde modern yaşam alanlarının oluşmasındaki ilk etap olan imar yollarını tek tek açmamızın ardından şimdide diğer alanlardaki çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Özellikle doğalgaz hatlarının çekilmesi ve tüm alt yapı çalışmalarının bitirilmesinin ardından yollarımızı taş parke ile kaplayarak çevrenin yapısını sil baştan değiştiriyoruz" dedi.

"YOL MEDENİYETTİR "

Çırakman Mahallesi'nde de yol çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydeden Togar şunları söyledi: "Yol medeniyettir anlayışı çerçevesinde ilçemizin dört bir yanını modern, kalıcı, konforlu ve mesafeleri kısaltan yollarla karış karış örmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda ekiplerimiz Çırakman Mahallemizde taş parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyor. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için."
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.