Tekkeköy'de köy okullarını yaşama kazandırdıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Togar, "Atıl durumdaki tüm okullarımızı yediden yetmişe herkesin kullanacağı mekanlar haline dönüştürmeye devam edeceğiz" dedi.

TÜM ATIL OKUL BİNALARI DEĞERLENDİRİLECEK

Başkan Togar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Eğitime Destek Platformu Başkanı Kenan Tüfenk ve ilgili birim müdürleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tüm atıl okul binalarının değerlendirileceğini kaydeden Tekkeköy Belediye Başkanı Togar, "Kırsal mahallelerde kullanılmayan okul binaları içinde eğitimlerin, kursların, aktivitelerin, programların yapılacağı, dışında ise kamelyaların, bankların, oyun alanlarının, spor aletlerinin yanında açık alan etkinliklerinin gerçekleştirileceği meydanlar oluşturmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HASAN TOGAR "HİZMETE SUNACAĞIZ"

Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı açıklamayı şu şekilde sürdürdü: "Bu bağlamda ilçemiz sınırları içerisinde bulunan 39 kırsal mahallemizde atıl durumdaki okul binalarından 24 adedini köy konağı ve bilge evine çevirerek mahalle sakinlerimizin kullanıma sunduk. Yine 15 kullanılmayan okul binamızı da önümüzdeki yıl sonuna kadar tamamlayarak mahalle sakinlerimizin her türlü aktivitelerinde kullanabilecekleri şekilde hizmete sunacağız."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.