Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Arkeoloji Vadisi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, "Arkeoloji Vadimizin TEKNOFEST ve yaz mevsimine kadar tüm donanımlarıyla hazır hale getirilmesi için tüm ekiplerimizi seferber edecek talimatları verdik" dedi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Başkan Togar, dünya kültür mirasının önemli değerlerinden biri olan, yerli yabancı binlerce kişi tarafından aktif bir şekilde ziyaretçi akınına uğrayan,  Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi'nde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. 

SAHADA TESPİT GERÇEKLEŞTİRDİ

Alanda yeni yapılması planlanan projelerin en kısa sürede hayata geçirilmesi için sahada tespitlerin yapıldığını kaydeden Başkan Togar, şunları söyledi:  "Ahşap yürüyüş yolları, seyir terasları, kamelyaları, spor alanları, bankları, oyun alanları, barbeküleri, çeşmeleri, peyzajı, çevre düzenlemesi ile kent mobilyaları gibi farklı alanlardaki çalışmalarımız ile Arkeoloji Vadimizi özellikle şehrimizin ev sahipliğinde yapılacak olan Teknofest ve yaz mevsimine kadar tüm donanımlarıyla hazır hale getirilmesi için tüm ekiplerimizi seferber edecek talimatları verdik. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için."

Mustafa İNAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.