Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyüklü Mahallesi'ne yeni bir kimlik kazandırmak için başlatılan çalışmaların son aşamasına gelindiğini belirterek, "Modern ve örnek gösterilecek bir meydanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine sunarak mahallemize yeni bir kimlik kazandırmış olacağız" dedi. 

KENT MOBİLYALARI TESİSLERDE ÜRETİLİYOR

Tekkeköy Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.

Samsun'da evden silah ve mühimmat çıktı! Samsun'da evden silah ve mühimmat çıktı!

Bu kapsamda Başkan Togar, Büyüklü Meydanı düzenlemesinde son rötuşların yapıldığını duyurdu. Başkan Togar, Büyüklü Meydan'ında kullanılan aydınlatmaların, park düzenlemesinde kullanılan malzemelerin, bank ve oturma gruplarının Kent Mobilyaları Üretim Atölyesi'nde kendi imkanlarıyla ürettiklerini belirtti. 

SAAT KULESİ YERLEŞTİRİLDİ

Meydana Atatürk Anıtı'nın çok daha yeni ve güzel halini de koyduklarını dile getiren Başkan Togar, "Şimdi ise saat kulesinin yerleşim işlemlerini tamamladık. Büyüklü Meydan Projesi ile birlikte yepyeni, modern ve örnek gösterilecek bir meydanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine sunarak mahallemize yeni bir kimlik kazandırmış oluyoruz. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" ifadelerini kullandı.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.