Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  ilçede 2023 yılı sonunda 5 bin konutun yapılacağını belirterek  yeni modern yaşam alanına kazandırılacağını söyledi.

15 BİN YENİ KONUT 

Tekkeköy'ün Karadeniz Bölgesi'nde en çok yatırım alan ilçe olduğunu belirten Başkan Togar, "Göç alan ilçemiz 2023 yılı sonunda 5 bin konutun yapılacağı yeni modern yaşam alanına kavuşarak 15 bin yeni nüfus her geçen gün büyüyen gelişen değişen ve Karadeniz’in en gözde ilçesinde ikamet edecek. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için" dedi.

ULAŞIM AĞI GÜÇLENİYOR

Tekkeköy'ü modern ulaşım konforu yüksek yollarla buluşturmaya devam ettiklerini de kaydeden Başkan Togar şunları söyledi: "Bu bağlamda genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri tamamlanan yolumuzda devam eden beton çalışmalarını yerinde inceledik. Ulaşım ağımızı güçlendirmek adına ilçemizin dört bir yanında farklı alanlardaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca ilçe merkezini Kutlukent ile bir birine bağlayacak olan ve bu yıl sonunda bitirmeyi planladığımız 23 Nisan Bulvarımızın etrafında da yeni modern bir yerleşim alanı adım adım yükselecek."