Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Soğukların yaklaştığı bugünlerde evlatlarımız üşümesin. Onları sıcacık tutacak kıyafetlere kavuşsun istedik" diyerek, Türk Kızılayı İlçe Temsilciliği işbirliğinde çocuklara, kışlık mont, ayakkabı, kıyafet desteği verildiğini söyledi. 

"ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN"

İhtiyaç sahiplerine kucak açtıklarını kaydeden Başkan Togar, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kucak açmayı dert edindik. Soğukların yaklaştığı bugünlerde çocuklarımız üşümesin onları sıcacık tutacak kıyafetlere kavuşsun istedik. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı Hayır Çarşımız ve Türk Kızılayı Tekkeköy İlçe Temsilciliğimiz bugün böyle güzel bir işe imza attı. Birbirimizle uyum içinde eksiklerimizi tamamlayarak yine bir hayra vesile olmanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

"MUTLULUKLARINA ORTAK OLDUK"

Togar, Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ile birlikte çocuklara kışlık mont, ayakkabı, kıyafet desteği verdiklerini belirterek, "Onların mutluluklarına ortak olduk. Bu mutluluğa vesile olan hayırseverlerimize teşekkürü borç biliriz. Kışlık kıyafet yardımlarımızı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmayı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.