Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 10 yılda 312 projeye imza attıklarını belirterek, "10 yıldır bu kutlu görevi Samsun'a hikaye yazacak şekilde alnımızın akıyla yerine getirdik" dedi.


AİLESİ VE VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ

Hasan Togar'ın 19 Mayıs Mahallesi Lojmanlar bölgesinde, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği seçim koordinasyon merkezi açılışında 10 yıllık çalışmalarının toplu açılış töreni de yapıldı. Vatandaşlar Hasan Togar'a, 'Yanındayız Başkanım', 'İlk Günkü Aşkla' pankart ve dövizleriyle destek verdi. Sık sık sloganlar atan vatandaşlarla birebir de iletişim kuran Togar sık sık 'Size kurban olurum' diyerek duygularını dile getirdi. Eşi ve çocuklarının da yanında olduğu Hasan Togar, önümüzdeki dönem hayata geçirmek istedikleri projeleri de anlattı. Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal'a da göndermelerde bulundu. 

"MİLLET BİZİ SOKAKTA BIRAKMAZ"

Binlerce kişinin katılımıyla miting havasında gerçekleştirilen programda yoğun katılımın kendisini duygulandırdığını dile getiren Togar, "10 yıldır bu kutlu görevi Samsun'a hikaye yazacak şekilde alnımızın akıyla yerine getirdik. 10 yılda 312 projeye imza atmışız. Tüm milletvekillerim 'Hasan açılış yap' dediler. 'Fırsat bulamıyoruz' dedik. Ben ne bileyim sizin bizi kapıya koyacağınızı. Ama size değil bu millete nasipmiş bu açılışları yapmak. 
Şimdi bunlar, bu projelerin yerlerini bulacak, bakımını yapacak, gezecek 10 yılını alır. Bu mahalleleri dolaşırken bu projeleri yapanların bu milletin sokakta bırakmayacağını hiç mi akıl etmediniz?" diye konuştu.


"SENİN YÜREĞİNDE SEVGİ YOK"

56 yıl boyunca ilçeye 9 okul yapıldığını, 10 yıllık görev süresinde ise 13 okul kazandırdıklarının altını çizen Togar, "Önümüzdeki 5 yılda 7 okul daha kazandıracağımıza söz veriyoruz. 3 bin 760 öğrenciye burs yardımı yaptık. Birisi fındık ekecekmiş. O fındık büyüyecekmiş 10 yıl sonra satacakmış, kazandığı parayla da öğrenci okutacakmış. 376 öğrenciyi her yıl biz okutuyoruz. Bir de bu çocuklara fakir öğrenciler diyorsun ya. Bunlar fakir değil ihtiyaç sahibi çocuklarımız. Bir fakir varsa o da sensin, senin yüreğinde sevgi yok. Siz gidin havuza girin, amerikan bifteğini yiyin bizi bu milletle baş başa bırakın" ifadelerini kullandı.  

Samsun Çarşamba'da Tır'ın lastiği patladı! Ortalık savaş alanına döndü Samsun Çarşamba'da Tır'ın lastiği patladı! Ortalık savaş alanına döndü

"GARİBANLAR BU İLÇENİN SAHİBİ"

Hiçbir vatandaşı kırmadan, anlaşarak ilçe tarihinin en kapsamlı imar ve revizyon planını gerçekleştirdiklerine değinen Togar, şunları söyledi: "Dokunmadığımız insanımız yok. Binin üzerinde insanımızın sıcacık yuva sahibi olmasını sağladık. Sosyal hizmetlerimiz Samsun'un bir çok ilçesine örnek oldu.Garibanlar Tekkeköy Belediyesi'nin kapısından dönüyormuş. AK Parti'nin bu milleti tanımayan adamı. Gariban yoktur, ihtiyaç sahibi vardır. O insanlar da bu ilçenin sahipleridir. Araba alıp hastaları taşıyacaklarmış. 10 yıldır taşıyoruz. Milletin iradesinin üzerinde irade tanımam. Millet karar verecek Hasan Togar'la devam edecek. 10 yıl boyunca iyi kötü hiçbir günümüzde yanımızda olmayan, o Büyüklü'de içimize hançer gibi sokulmak istenen taş ocağı için 'iş bitmiş gidin evinize yatın' diyen AK Parti'nin adayına sahip çıkarlarsa hakkımızı helal etmem."

YENİ PROJELERİ ANLATTI

Togar yeni dönemde hayata geçireceği projeleri de şu şekilde sıraladı: "Eşi ölen, çocuklarıyla dışarıda kalmak zorunda kalan kadınlarımız yeni bir hayat kurana kadar Tekkeköy Aile Korunma Evi'ni hayata geçireceğiz. 19 Mahallesi'ndeki kadınlarımızın sabah 08.00 17.00 arası çocuklarını bırakabilecekleri Çocuk ve Bakım Evini önümüzdeki yılın sonunda kazandıracağız. Pınar Mahallesi İlk ve Ortaokulu, 19 Mayıs İlkokulu, Matematik Okulu, Kutlukent Lisesi, Tekekköy Fen Lisesi, Tekeköy Kültür Merkezi, Tekkeköy Öğrenci Yurdu, Büyüklü Güreş Sahası ve Açık Hava Sosyal Tesisi, Ampute Futbol Sahası, Tekkeköy Spor Lisesi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Çay Mahallesi Camii, Cami ve Külliye, Şeyh Yusuf Zeynüddin Caddesi, 19 Mayıs Mahallesi ve Sanayi Mahallesi'nde Yerinde kentsel dönüşüm yapacağız. Cemal Yeşilyurt Bulvarı, Tekkeköy Hükümet Konağı, Tekkeköy Öğretmen Evi, Kutlukent Aile Sağlığı Merkezi, Tekkeköy SGK Hizmet Binası, Tekkeköy Devlet Hastanesi. Tekkeköy Küçük Sanayi Sitesi, Tekkeköy Meydan AVM, Meydan Park ve Kapalı Otopark'ı yeni dönemde ilçemize kazandıracağız."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.