Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, öğrencilerin isteklerini gözardı etmediklerini belirterek, "Büyüklü Mahallesi'nde dört okulun kullanabileceği her türlü donanıma sahip kapalı spor salonumuzu en kısa sürede inşa ederek öğrencilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

MÜJDEYİ VERDİ

Togar, Büyüklü İmam Hatip Ortaokulu ile Büyüklü Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler, Togar'dan spor salonu isteğinde bulundu. Başkan Togar'da gençlere söz vererek, bölgeye bir spor salonu kazandırılacağının müjdesini verdi.

"ONLARA 'HAYIR' DİYEMİYORUZ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Togar, "Söz konusu geleceğimiz ve gözleri rengarenk parlayan bu evlatlar olunca ne kendimizi tutabiliyoruz ne parayı pulu hesap edebiliyoruz ne de onlara hayır diyebiliyoruz. Büyüklü Mahallemizdeki dört okulumuzun da ortaklaşa kullanabileceği bir kapalı spor salonunu yapmayı bu pırıl pırıl evlatlarımıza miniklerimize söz verdik. Bu dört okulumuzdaki öğrencilerimizin her türlü sportif faaliyetlerinde ve farklı etkinliklerinde kullanabilecekleri her türlü donanıma sahip kapalı spor salonumuzu en kısa sürede inşa ederek öğrencilerimizin hizmetine sunacağız" dedi. 

Haber Kaynak: Elçin ABDİK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.