Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, vatandaşların yüzlerindeki tebessümün ve samimi gülümsemelerinin en büyük güçleri olduğunu belirterek, "Bu güç bizi daima daha ileriye götürüyor" dedi.

Samsun'da motokuryenin feci ölümü Samsun'da motokuryenin feci ölümü

İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Başkan Togar, Hamzalı Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbete ortak oldu hem de çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak, talepleri dinledi. Başkan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hamzalı Mahallemizde dostlarımızla bir araya gelerek onlarla iletişim halinde olmaya birlikte samimi sohbetlerde buluşmaya devam ediyoruz. Ayrıca dört bir yanı Atatürk armalı Samsunspor formaları ile dolu olan bu güzel işyerinde bizde formalardan birisini imzalayarak bir hatıra bıraktık. Her zaman söylediğimiz gibi. Hizmet önemli ama vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmak çok daha önemli" ifadelerini kullandı.  

KOCA ÇINARLARA VEFA

Başkan Togar ayrıca ilçede yaşayan koca çınarları da evlerinde ziyaret ederek, ellerini öpüp hayır dualarını aldı. Togar, "Büyüklerimiz bir çınar gibidir, meyvesi olmasa bile  gölgeleri yeter" dedi.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.