Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çay Mahallesi'nde alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Bu çalışmalar tamamlandığında huzur ve mutluluğun adresi, herkesin yaşamaktan keyif alacağı ve daima gurur duyacağı bir yaşam alanı olacak" dedi.

ARALIKSIZ ÇALIŞMA

Çay Mahallesi'ni yenilenerek yaşam alanı oluşturulduğunu kaydeden Başkan Togar, "Tekkeköy'ümüzün geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için gece gündüz demeden emek veren tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışıyoruz. Park, spor alanları, dinlenme ortamları gibi tüm sosyal donatıların içerisinde olduğu, evlatlarımızın geleceğe umutla baktığı bir yaşam alanını ilçemize kazandırmak için Çay Mahallemizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" diye konuştu.

YERİNDE İNCELEDİ

Müjde geldi! Samsun için tren turları başlıyor Müjde geldi! Samsun için tren turları başlıyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Togar, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: "Taş parke yol ve kaldırım çalışmalarımıza devam ettiğimiz Çay Mahallemizi ziyaret ederek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. İddia ediyoruz. İlçemiz, Samsun'un en huzurlu ve en mutlu yaşam alanı olacak. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için."

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.