Terme’de meydana gelen sel felaketinin hemen ardından tüm ekiplerini seferber eden Terme Belediyesi felaketin yaralarını sarmak için çalışmalara devam ediyor.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç,  ilçe kaymakamı Mehmet Parlak ile birlikte vatandaşları bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

"BÖLGEDEN AYRILMADILAR"

Felaketin yaşandığı günden buyana sel bölgesinden ayrılmayan Kaymakam Parlak ve Başkan Kılıç, selden zarar gören aileleri ziyaret etti.

Ayrıca Terme Belediyesi ekipleri felaket bölgelerinde gıda ve su dağıtımı yapıyor.

“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Devletin tüm kurumları ve imkanları ile birlik ve beraberlik içerisinde yaraların sarılmaya başlandığını ifade eden Başkan Ali Kılıç, hasar tespit çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Terme Belediyesi olarak en zor zamanında halkın yanında olduklarını belirten Kılıç,” Devletimizin tüm kurumları ilçemizdeki yaraları sarmak için olağanüstü gayret gösteriyor. Bir seferberlik ruhu ile vatandaşlarımızın yanında yer alarak sıkıntıları aşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
Ziyaretlerde Kaymakam Parlak ve Başkan Kılıç’a ilçedeki kamu kurumlarının temsilcileri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.