Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve ilçe mahalle muhtarları Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Mustafa Palancıoğlu ziyaret sırasında, Bakan Mehmet Özhaseki’ye Talas’ta yapılan hizmetler ve projeler konusunda bilgi verdi. Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Muhtarlarımız ile birlikte sayın bakanımızı ziyaret edip bir süre görüştük. Ziyaretimiz esnasında çalışmalarımız hakkında kendisiyle görüş alışverişinde bulunduk. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve samimiyetinden dolayı Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye çok teşekkür ediyoruz" dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Palancıoğlu ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaretin sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Başkan Palancıoğlu ve muhtarlar ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan ve muhtarlardan oluşan heyet ziyaret sonrasında Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.