Emekliye ayrılan TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Mustafa Erman, bayrağı deneyimli eğitimci Musa Kalaycı'ya devretti. Kalaycı, "Bu bayrak yarışında bizler de bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti sarfedeceğiz" dedi.

'GURURLA AYRILIYORUM'

TED Samsun Koleji'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. 15 yıldır TED Samsun Koleji'nin her kademesinde çalışan ve büyük emekler veren Mustafa Erman emekli oldu. 

Erman yaptığı açıklamada, "15 yıldır her kademesinde çalıştığım okulumdan bugün itibariyle emekliye ayrılıyorum. Türk Eğitim Derneği, misyonu ve vizyonu bakımından çok değerli bir kurum. Türkiye'nin ilk sivil toplum kuruluşu, 94 yıllık bir kurum. Samsun'da, bu camiada çalıştığım için gurur duydum. Bundan sonra görevi Musa Kalaycı'ya devredeceğim. Kendisine de başarılar diliyorum" diye konuştu.

'ÇOK ÖZEL BİR KURUM'

TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü olarak göreve başlayan deneyimli eğitimci Musa Kalaycı ise şunları söyledi:  "Türk Eğitim Derneği çok özel bir kurum. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikir önderliğinde kurulan, Türkiye'yi aydınlık geleceğe taşıyacak, Cumhuriyetimizin en önemli kazanımlarından bir tanesi.  Her öğretmenin çalışmayı arzulayacağı çok önemli bir kurum. Samsun'a çok değer kattığını düşünüyorum. Açıldığı günden bu yana, burada çok özel idareciler yer aldı. Mustafa Hocamız çok önemli hizmetler verdi. Kurumumuzun her aşamasında yer aldı. Bu bayrak yarışında bizler de bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti sarfedeceğiz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.