TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun'a gelir gelmez kentte gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili il teşkilatıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Samsun'da hapis cezası olan firari yakalandı Samsun'da hapis cezası olan firari yakalandı

PARTİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Dr. Mehmet Muş, bir restoranda gerçekleştirilen AK Parti Samsun İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık etti. AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il yürütme kurulu üyeleri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının yoğun katılımıyla düzenlenen toplantıda Dr. Mehmet Muş, 
yerel seçimlerle ilgili çalışmaların son durumu hakkında partililerden bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Dr. Muş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "AK Parti Samsun İl Teşkilatımızla bir araya gelerek şehrimizin geleceğine ilişkin çalışmaları değerlendirme fırsatı bulduk."

HİZMETİN MERKEZİ AK PARTİ

Milletvekili Aksu da, "Türkiye Yüzyılı'yla birlikte, emin adımlarla ve güçlü bir şekilde şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz" diyerek "Milletimize hizmetin merkezi AK Belediyelerimiz, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarında hız kesmiyor" ifadelerini kullandı. 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

İl Başkanı Köse ise şunları söyledi: "Milletimize hizmetin merkezi AK Belediyelerimiz, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarında hız kesmiyor.
Türkiye Yüzyılı'yla birlikte, emin adımlarla ve güçlü bir şekilde şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz."

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.