Antalyaspor, art arda gelen 3 beraberliğin ardından Kadıköy'den de az kalsın puan çıkarmaya çok yaklaşmıştı. Fenerbahçe karşısında kurdukları ön alan presi sonuç verdi ve Buksa'nın da kaliteli vuruşlarıyla iki gol
bulmayı başardılar ancak kalede görülen 3 gole engel olamazken defansta onlarda sos verdiler.
 Samsunspor ise defans ve kalede güven vermezken bir türlü savunma dörtlüsü oturmadı hala !çok kolay gol yiyorlar. Süper Ligde çıktıkları 4 maç sonunda ise yalnızca 1 puan alabildiler. Artik bir reaksiyon göstermeleri gerekiyordu. Iki takıminda henüz bu maç öncesi ligde galibiyetleri yoktu.
Antalya'daki kadroda Hüseyin hoca Galatasaray kadrosundan farklı 5 değişiklik yapmıştı .kalede szumski,satka,zeki,Osman,nitcham ilk onbirde forma şansı bulan isimlerdi.
Antalyaspor  takımı kalemize iki kez geldi ikiside yine  diğer maçlarda olduğu  gibi golle sonuçlandı.
Maça aslında çok iyi başlayabilirdik! ilk pozisyonu biz bulduk Dimata o pozisyonu  ve diğerlerini gole çevirseydi belkide şu an çok  farklı şeyler konuşuyorduk. Sonrasında kalemizde topu uzaklaştıramadık bizim için şanssız ,rakip için tam bir şans golü yedik. iki golde de jeheskel imzası vardı.ilk 20 dakikada Antalyaspor aslında fişi çekmişti.
Ey Bu kadro yetersiz derken beni günah keçisi ilan edenler! bugün 5 hafta önce söylediklerimi maalesef nakarat halinde sosyal medyadan ve digital platformlardan çok daha sinkaflı şekilde sizler yazıyor ve eleştiriyorsunuz.
Oyundan  Bola çıkıyor yerine Soner gönül giriyor! emre kılınçın yerine genç Muhammed oyuna giriyor bu oyuncularla mi biz maçı domine edecegiz? şakamı bu?
Hüseyin hoca ve ekibi ne yediniz içtiniz  allah aşkına?
Galatasaray maçında bizlerin ve seyircinin biraz baskısıyla yapılan transferler umudumuz olmuşlardı ama bu maçta onlarda ne yazık antalyada yoklardı!sahi maçda siz onları gördünüzmü?formaları ve kendileri yoktu bence.
Oyuna girdikten sonra!kocaelispora aslında verilmiş ama sonrasında seyirci baskısıyla zorla takımda kalmış!bu ne demekse!o fofona takımın en etklii ve pozisyonlara girmesini sağlayan futbolcumuzdu.yine alda at pası verdi dimataya 3. Gol pozisyonunda çok şey beklediğimiz ama az şeylere bile razıyken onu bile beceremeyen dimata kardeş!vurdu bu seferde antalyasporlu Güray son anda çıkardı.
Yine o zorla takımda kalan! fofanın kullandigi duran topa schindler 7,35 yerine,ağlar yerine zor olanı yaptı! topu kafasıyla dışarı attı. Bu arkadaş,Kafasını geldiği yöne tutsa gol atacakken enteresan vuruş yaptı.ama onun suçu yokki!onu alanın suçu büyük!onu getirenler hiç bakmadımı bu arkadaş sezonda kaç gol atmış!

Bir çift lafımda bu maçta kalemizi koruyan szumski ye!okandan farksız kötü bir gol yedin kardeşim.ikinci gol ellerine çarparak girdi!yazıktır günahtır size verilen paralara!
Ben bu kadro yetersiz,bu hoca yetersiz,bu oyuncularla bu ligde çok zor günler yaşarız derken bunları kast ediyordum.Anlayana sivri sinek saz!anlamayana davul zurna az!