'REKABET ORTAMI OLMALI'

Bu sezon Samsun Süper Amatör'ün şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Yolspor Teknik Direktörü Atagün Çakmak ve takım kaptanı Utku Bektaş, Kanal S ekranlarında yayınlanan Amatörün Sesi programına konuk oldu. Yeni sezon öncesi planlamalrı ile ilgili çaıklamalarda bulunan Çakmak, "Yolspor olarak mutlaka bir hedefimiz var. Daha önce çalıştığım bir lig. Mücadele dolu. İlk yapacağımız şey iç transferler ile ilgili durumu çözmek. Bizi bir üst lige taşıyan kadromuz oldu. Onların içerisinde kayıp vermek istemiyorum. Bu ara da da rekabet ortamını yaratmak gerekiyor. Bu anlamda şehirdeki çocuklara da kapımız açık olacak. Kendi içimizdeki gençlere fırsat yaratmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.  

Samsun'da maçta kalp krizi geçiren teknik direktör Turgay Kullukçu hayatını kaybetti Samsun'da maçta kalp krizi geçiren teknik direktör Turgay Kullukçu hayatını kaybetti

KAMP SÜRECİ NASIL OLACAK?

Çakmak, belli bölgelere bu ligi bilen takıma uyan oyuncuları da kadrolarına katmak istediklerine değinerek, "Belli bölgelere tabi ki bu ligi bilen yaşayan oyuncular dan da katkı sağlayacak oyuncular da katmayı düşünüyotuz. Tabi önümüzdeki aylarda da gruplar belli olunca rakip analizlerini yapacağız. İç trasnferi Haziran ayında bitirmeyi düşünüyoruz. Temmuz gibi de dışardan gelecek oyuncuların transferini bitirmek istiyoruz. Ağustos'un son haftası da hazırlık dönemi geçirip, kamp ortamı yaratıp hazırlık maçları yapmayı düşünüyoruz.Lig bizim için heyecanlı geçecek. Ligi yaşayacağız. Ayaklarımız yere sağlam basacak. Lig bizi ne kadar yukarıya götürecekse onun peşinden koşacağız" dedi. 

BÜYÜK EMEK VAR 

Yolspor Kaptanı Utku Bektaş, ise büyük bir birlikteliğin sonucu Bölgesel Amatör Lig'e yükseldiklerine değinerek, "Şampiyonlukta herkesin emeği önemli bir emeği var. Yönetiminden, taraftarından, teknik ekibinden biz futbolcularına kadar büyük bir emek ve özveri ile bu sezonu şampiyon olarak, tamalayıp, Bölgesel Amatör Lig'e yükseldik. İnşallah Bölgsel Amatör Lig'de de aynı özveri ile mücadele etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

FİKİR İŞÇİSİ: ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Aslı Atasoy