HEM GÜLDÜRDÜ HEM AĞLATTI 

Öykülerini anlatırken canlandırdığı karakterlerle seyircileri kahkahaya boğan Akın, zaman zaman dramatik unsurları ön plana çıkararak izleyicilere duygusal anlar da yaşattı.


Türkiye'nin sahip olduğu kültürel ve tarihi zenginliklere sık sık vurgu yapan Sunay Akın, tarih ve edebiyat konusunda geçmiş ve gelecek köprüsünü kendine has üslubuyla insanların hemen hemen her gün karşılaştığı, ancak gözden kaçırdığı ayrıntılara değindi.

"MÜZELER TOPLUMUN HAFIZASI"

Bilginin en büyük güç olduğunu sık sık vurgulayan Akın, müzelerin ise bir toplumun hafızası olduğunu ifade etti.

"TARİHE YOLCULUK YAPTIK"

Gecenin sonunda Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar ve Okul Müdürü Ünal Durmuş tarafından kendisine çiçek ve plaket takdim edilen Sunay Akın, dakikalarca ayakta alkışlandı. Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “ Bu akşam burada Türk edebiyatının önemli bir Şairi ve Yazarı olan Sunay Akın’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gösteriyi izlerken adeta tarihe bir yolculuk yaptık ve bu toprakların ne kadar asil topraklar olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Değerli sanatçımız Sunay Akın’a bu unutulmaz anlar için, siz değerli izleyicilerimize ise bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.”

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Atakum Kampüsü Anaokulunu da ziyaret eden Sunay Akın, burada İklim Değişikliği programı kapsamında anaokulu öğrencilerinin velileriyle birlikte atık malzemelerden yaptığı oyuncaklardan oluşturulan BK Atakum Oyuncak Müzesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bilgi alan Akın, projeyle ilgili memnuniyetini dile getirirken bol bol fotoğraf çekti.


SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.