İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: "Bütün parklarımızı güvenli hale getireceğiz” İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: "Bütün parklarımızı güvenli hale getireceğiz”

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım, İlkadım Belediyesi'ni AK Parti'nin kazanacağına olan inancını dile getirirken, seçim kampanyasının mahalle başkanlarından gençlik kollarına kadar geniş bir kadro ile saha çalışmalarına dayalı olacağını ifade etti.

"İLKADIM'A ALTIN DÖNEMİ YAŞATILACAK"

Büyük bir motivasyonla sahada olduklarını kaydeden Süleyman Kaldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "2024 yerel seçimlerine ben değil, biz anlayışı ile gireceğiz. Mahalle başkanlarımızdan, kadın ve gençlik kollarımıza, il ve ilçe yönetimlerinde görev alan herkes hep birlikte sahada çalışarak, İlkadım Belediyesini AK Parti'ye kazandıracağız. Genel Merkezimizin takdiri ile aday gösterilir ve halkımızın teveccühü ile seçilirsek, İlkadım'a yapacağımız hizmetlerle altın dönemini yaşatacağız."

O DÖNEMİ HATIRLATTI

Aday adayı Kaldırım, Gazi Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri vurgulayarak, rutin belediye hizmetlerinin ötesine geçtiklerini ve gençlere yönelik açtıkları meslek kursları ile meslek edindirme çalışmalarını hayata geçirdiklerini belirtti.

(Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.)

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.