Altınova Belediyesi 11. Kültürler Buluşması Festivali, 28-29-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek. Festivali cuma günü Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz başlatacak.

Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kültürler Buluşması, 28-29-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek. Buluşmanın bu yılki teması ise “Çobankale” olacak. Kültürler Buluşması kapsamında her yıl gerçekleştirilen Sünnet Şöleni bu yıl da devam edecek. Bayraktepe Mesire Alanı’nda gerçekleştirilecek olan festivale kapsamında Kutsi, Latif Doğan, İlyas Yalçıntaş ve Aydoğan Topal verecekleri konserle vatandaşlarla buluşacak. Festival kapsamında Osmanlı’nın devletleştiği Hersek’te bir program düzenlenecek. Programda geçmişlerimiz için mevlit de okunacak.

Altınova’da yer alan tüm etnik grupların ve kardeş belediyelerin katılacağı festival için Bayraktepe Mesire Alanı’nda 150 metre karelik sahne kullanılacak. Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği’ne bağlı ekipler, festivalin kusursuz bir şekilde tamamlanması için çalışmalara başlıyor.