AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde meydanları dolduran Mersinlilere teşekkür ederek, "Biz böyle bir olursak, birlik olursak, karşımızda hiçbir gücün durması mümkün değildir. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin birinci yılında hem 15 Temmuz destanını yaşatmak hem de birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu tüm dünyaya bir kez daha göstermek amacıyla binlerce Mersinli Cumhuriyet Alanında demokrasi nöbeti tuttu. Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Mersin Valiliği’nin organizasyonunda düzenlenen demokrasi nöbetinde binlerce Mersinli, vatanına ve bayrağına sahip çıktığını bir kez daha gösterirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve selaların okunmasıyla demokrasi nöbetine başlandığını söyleyen Bostan, vatandaşların ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydanına akın ettiğini kaydetti. Bostan, "Bugün varlığını hain saldırılarla sürdürmeye çalışan bütün terör örgütleri, bu memleketin birliğine kastetmiş hainlerdir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ’topu birden gelsin’ karşılarında bu millet oldukça hiç kimse memleketimizin birliğini ve beraberliğini bozamaz” diye konuştu.

Cumhuriyet Alanına gelerek demokrasi nöbetine katılan binlerce Mersinli’nin Mersin’e yakışır bir biçimde bayrağına ve vatanına sahip çıktığını vurgulayan Bostan, “15 Temmuz’da destan yazan bu millet, bayrağına, vatanına, milletine ve iradesine sahip çıkmış, sahip çıkmaya da devam etmektedir. Cumhuriyet alanına akın eden binlerce vatandaşımız da Mersin’e yakışır bir şekilde demokrasi nöbetini tutmuştur. Biz böyle bir olursak, birlik olursak, karşımızda hiçbir gücün durması mümkün değildir. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.