TRABZON (AA - PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un yönetim kurulu üyesi Şahap Güven, bu sezon ligde kalıcı olmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını bildirdi.

Güven, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum'un kamp için ideal bir bölge olduğunu ve güzel bir zeminde başarılı idmanlar geçirdiklerini belirtti.

Takımın havasının da iyi olduğunu vurgulayan Güven, şunları kaydetti:

"Şimdiye kadar kadromuza Karagümrük'ten Ali Kuçik, Kaan Güdü ve Erhan, Ümraniyespor'dan Ziya Alkurt, Tepecikspor'dan Ziya Aydın ve İskoçya’'nın St. Mirren takımından Yoann Axel Cyriac Arquin'i transfer ettik. Bu oyuncuların yanı sıra Trabzonspor alt yapısından Muhammet, Mehmet, Oğuzhan, Serkan, Hamza ve Furkan aramıza katıldı. Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu ve ekibi yönetiminde futbolcularımız ciddi şekilde çalışıyorlar. Bu sezon ligde kalıcı olmak için yoğun çalışıyoruz ve iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz."

Güven, takıma yeni katılacak oyuncular olacağını da dile getirerek, "Teknik ekibimizin bize verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda görüşme yaptığımız oyuncularla anlaşarak kendilerini kampımıza katacağız" ifadelerini kullandı.