Didim 75 Gençlik Derneği yönetimi ve üyeleri Didim’deki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel basın mensuplarıyla tanışmak amacıyla kahvaltı düzenlediklerini belirterek “Amacımız Didim’e ve Didimlilere bir şey katmak.Gönül soframı herkese açık” dedi.
Didim’de yaklaşık 17 ay önce kurulan ve İlçede başta Eğitim, Spor, Engelliler, Çevre ve Sosyal yardımlaşma anlamında bir çok etkinliği gerçekleştiren ve geçtiğimiz günlerde Dernek statüsüne kavuşan Didim 75 Gençlik Derneği kurucu Yönetim kurulu ve üyeleri, İlçemiz Didim’de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı verdi.
Dernek binasında gerçekleşen kahvaltıya Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel ve dernek üyeleri de hazır bulundu. Kahvaltı sonrasında basın mensuplarına bilgiler veren Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel “Bizler ilk olarak bir gönüllü oluşum olarak bir araya geldik. Geçtiğimiz günlerde dernek için başvurumuz kabul edildi ve dernek statüsüne kavuştuk. Didim’e ve Didimlilere bir şey katmak için buradayız. İçimizde çeşitli meslek gruplarında arkadaşlarımız var. Yaptığımız birçok etkinlik var. Amacımız sosyal yardımlaşma, birlik ve beraberlik içerisinde İlçemize bir şeyler yapabilmek. Bu amaçla da bu kahvaltıyı düzenledik. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum.” dedi.
Didim’de basın mensupları da Didim 75 Gençlik Derneğinin içeriği ve oluşumları hakkında bilgiler aldılar ve etkinlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.