Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), ()- BODRUM'da devam eden 27'nci Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları'na katılan denizciler bu kez denizde değil karada düzenlenen kıyafet yarışmasında mücadele etti. 'En Şık Kıyafet Yarışması'nda birinciliği ünlü Arsenal kulübünün eski başkanı Davit Dein'in de aralarında bulunduğu Take İt Easier adlı yat personeli kazandı.
Bodrum'da devam eden 27'nci Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları'nın 4'üncü günü sonunda Yalıkavak Palmarina Bodrum'da yarışmaya katılan yat personelleri arasında Kıyafet Yarışması düzenlendi. Sunuculuğunu Murat Can Canbay'ın yaptığı ve 'En Şık ile En Fantastik Kıyafet' kategorisinde düzenlenen yarışmaya 16 yatın personeli katıldı. Yarışmasını ünlü İngiliz Kulübü Arsenal'ın eski başkanı olan ve 5 yıldır aralıksız bu yarışmalara katılan 72 yaşındaki David Dein'in yatı Take İt Easier kazandı. Ödülü alan Dein "Yıllarca çim sahalarda futbol başarısı için gayret gösterdik artık yaz aylarında hep Bodrum'dayım ve Ege'nin cennet koylarında yarışmaktan ve bu ödülü almaktan çok mutluyum" dedi.
En Fantastik Kıyafet Yarışması'nı kaptanlığını Hasan Çetin'in yaptığı 'Kuğu' isimli yat kazandı. Jüri özel ödülü ise, Atatürk ve Türk bayraklı fotoğraflı tişörtleri ile sahneye çıkan 'Belair' yatı personeline verildi. Dereceye girenlere plaket ödülü verildi. Yarışma 10'uncu Yıl Marşı'nın okunması ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI