TRANSFERİN en hareketli kulüplerinden Manisaspor, üzerinde durduğu eski futbolcusu Şanlıurfasporlu Hüseyin Tok için Boluspor'un da devreye girmesi hesapları karıştırdı.

Başkan Abdullah Mergen, Manisaspor'da 5 sezon forma giydikten sonra önce İstanbul Başakşehir'e, daha sonra Şanlıfurfaspor'a transfer olan Hüseyin'le telefonda görüşüp söz alırken Boluspor'u çalıştıran Manisaspor'un eski teknik direktörü Reha Erginer, tecrübeli savunma oyuncusuyla konuşup Bolu'ya davet etti.

Şanlıurfaspor'da aradığını bulamayıp ilk yarıda 6 lig, 1 kupa maçında forma giyebilen Hüseyin'in İzmir'deki eşinin geçen ay doğum yapması nedeniyle tercihini Manisaspor'dan yana kullanabileceği öğrenildi. Bu transferin 1-2 gün içinde netleşeceğini kaydeden Başkan Abdullah Mergen, geçmişte Manisaspor'da kaptanlık yapan deneyimli stoperi takıma önemli katkı yapacağını belirterek, "Hüseyin'i renklerimize bağlamak için gerekli fedakarlığı yapacağız" dedi.

AYAĞIMIZI YORGANA GÖRE UZATTIK
Yaklaşık 60 milyon TL borcu bulunan Manisaspor, devre arasında transfer yasağına takılmadan önemli takviyeler yaparkan Başkan Abdullah Mergen, her adımı düşünerek attıklarını söyledi. Sezon başında futbolcu satışından vadeli de olsa kasaya 5 milyon TL girdiğini hatırlatan Başkan Mergen, "Gelen parayı acil borçlara yönlendirip, bütçemize uygun transferler yaptık. Bu hamlenin ne kadar doğru olduğunu şimdi görüyoruz" diye konuştu.

Futbolcularına ilk yarı itibariyle yüzde 85'ler civarında ödeme yaptıklarını, bu durumun da oyuncuların Manisaspor'u tercihinde önemli rol oynadığını kaydeden Başkan Mergen, şöyle devam etti:
"Devre arasında takıma katkı sağlamayan 8 isimle yollarımızı ayırıp önemli tasarruf sağladık. Gidenlerin yerine direkt oynayacak oyuncular aldık. İlk 8 maçta 30 puan barajını aşarsak, yeni hedefler belirleyebiliriz. Ancak önceliğimiz, stresli bölgeden uzaklaşmak."