129 kişinin hayatını kaybettiği Paris katliamından sonra bir Twitter kullanıcısının paylaştığı bu not sosyal medyada defalarca paylaşıldı.
Bindiği taksinin Müslüman şoförünün saldırıdan sonraki hisleriyle, yolculuğu yapan adamın kendi düşüncelerini anlattığı not okuyanları empati yapmaya çağırıyor.
Geçtiğimiz Cuma akşamı Paris’te meydana gelen katliamdan sonra yolcu bulmakta güçlük çektiğini söyleyen taksi şoförü, o gece 11 sularında Manhattan’da yaşayan Alex Malloy isimli genç adamı evine götürürken duygularını ve hislerini onunla paylaştı.



Daily Mail’de yer alan habere göre Malloy’a iki saattir taksisine binmeyi kabul eden ilk yolcu olduğunu söyleyen şoför, Paris’te gerçekleşen katliam yüzünden insanların kendisine şüpheyle yaklaştığını söyledi.
25 dakika süren yolculukları boyunca şoförü rahatlatmaya çalıştığını söyleyen Malloy, yolculuğu bittikten sonra telefonunun not kısmına yazdığı bu açıklamayı Twitter hesabından paylaştı;



Malloy’un notu kısa sürede defalarca paylaşıldı ve okuyuculardan bazılarını da duygulandırdı. Malloy aha sonra Huffington Post’a yaptığı açıklamada ise gelen cevaplar çok içten ve samimi olduğunu, üstelik yalnızca Müslümanların değil, her dinden ve kesimden kişinin aynı duyguları paylaştığını söyledi.

HABER7