Eskişehir’in Mihalıççık İlçe Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından çöp kamyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ise vidanjör hibe edildi.
Çöp kamyonu ve vidanjör teslim töreninde konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Mihalıççık için durmadan çalıştıklarını belirtti. Koca, "Mihalıççık Belediyemize Türkiye Belediyeler Birliği tarafından bedeli yaklaşık 250 bin lira olan çöp kamyonu ve Çevre Şehircilik Bakanlığımız tarafından bedeli 270 bin lira olan vidanjör hibe edildi. Daha güzel Mihalıççık için durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanlığını yapmış olan Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı hocamız da milletvekili adayımız, yine biz ikinci dönemimizde de Mihalıççık’a ve Eskişehir’imize hizmet etmek için tekrar adayız. Eskişehir’deki en kaliteli liste bizim listemiz. Dolayısıyla her dönem olduğu gibi bu dönem de Mihalıççık’tan güçlü destek bekliyoruz" dedi.
Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal ise, "İlçemize kazandırılan çöp kamyonu ve vidanjörün ilçemize kazandırılması konusunda bizlere destek olan Milletvekilimiz Sayın Salih Koca’ya şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Mihalıççığa kazandıracağımız daha çok hizmet var" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Milletvekili Koca, Belediye Başkanı Uysal ve Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, pazar yerini ve esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.