Ordu’nun Fatsa ilçesinde buluşan Twingo Samsun, Trabzon ve Ordu Gurubu yapacak oldukları sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunma adına "Bahara Merhaba Bulusması’nda biraya geldiler.
Yalıköy Mahallesi’nde buluşan Twingo otomobil tutkunları birçok ortak aktivitelerde birlikte olacaklarını belirttiler. "Bahara Merhaba Buluşmas’ında bir araya geldiklerini belirten Samsun Twingo Fan Club Başkanı Cüneyt İlkay yaptığı açıklamada, “Samsun, Trabzon, Giresun ve Ordu Fan kulüpleri olarak Fatsa ilçesinde buluştuk. Sohbet ve arkadaşlıklarımızı güçlendirme adına bu buluşmayı sağladık. Ortak noktamız araçlarımız. Merkezimiz İstanbul ve bu oluşum altında Türkiye’deki illerde temsilciliklerimiz var. Karadeniz grubu olarak 5 araçla bu serüvene başladık. Şimdi sayımız 20’nin üzerine çıktı. Bu arkadaşlarımızla geleneksel buluşmaları sağlıyoruz. Gerçekten Fatsa ilçesi çok güzel ve doğasıyla denizi ile çok güzel bir yer. Ankara ve Kocaeli illerinden gelen katılımcılarımız oldu bu buluşmada kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sosyal projelere imza attıklarını belirten Fatsa Twingo Fan Club Başkanı Eren Baştürk, “Bir aile buluşmasında biraya geldik. Çevre illerdeki Twingocu arkadaşlarımızı ilçemizde ağırlıyoruz.Mayıs ayının ilk gününde bahara merhaba dedik ve önümüzdeki günlerde yapacağımız planları kararlaştırmak için toplandık. Gelen konuklara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Twingo Fan Club üyeleri günün sonunda hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Fatsa ilçesinde şehir turu atarak buluşmayı sonlandırdılar.