Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yılda yoğun ilgiyle başladı.
Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları 19 branşta eğitime başladı. Yaz Spor Okullarında bu yıl atıcılık, bisiklet, güreş, badminton, masa tenisi, cimnastik, basketbol, halter, judo, voleybol, atletizm, karate, yüzme, halk oyunları, hentbol, hokey, kick boks, taekwondo, ve boks branşlarında eğitim veriliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Çocuklarımızın yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda çocuklarımız 19 branşta eğitim görmeye başladı. Okulların tatil olmasının ardından başlayan bu kurslarımızda öğrencilerimizin spor gelişimine ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Kayıtlarımız ise yaz sonuna kadar devam edecektir.” şeklinde konuştu.
Kayıt ve çalışmalarla ilgili bilginin ise Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden, 0342 231 52 10 nolu telefondan alınabileceği belirtildi.