Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanı Mücahit Köksal ve beraberindeki Yeni Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş’a ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, “Hükümetimiz MÜSİAD’a nasıl bakıyorsa, bizler de yerelde o sıcaklıkta bakıyoruz, MÜSİAD ile dostane ilişkilerimiz var” dedi.
Mücahit Köksal ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde derneğin faaliyetleri hakkında heyetten bilgiler alan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD’ın yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, “Çalışmalarımızı yerel manada en iyi seviyede taşınması adına yapacağınız katkıyı biliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum. Mesele hükümetimizin ortaya koyduğu istikrar, ekonomik güç ve demokrasi. Genel Başkanımızın insana verdiği değer ve önce insan olma düşüncesinin tüm dünya tarafından kabul edilmesi meselesidir ve bu manada kurulduğu günden bugüne iktidarımızın neleri hedeflediği, neleri ön gördüğü bellidir. Bu anlamda hükümetimiz, MÜSİAD’a nasıl bakıyorsa bizler de yerel manada o gözle bakıyoruz. Onlar nasıl dostane ilişkiler kuruyorlarsa bizler de dostane hareket ediyoruz” dedi.
MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Köksal ise görevde bulundukları sürece tüm kurumlarla iş birliği içerisinde olacaklarını belirterek, şehre katkı sağlamak adına üzerlerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Ziyaret sonrası, MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Mücahit Köksal tarafından AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş’a hediye takdim edildi.
Ziyarette Başkan Mücahit Köksal’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Uygun, Ali Acar, Halil Sever, Necdet Erdem, Yılmaz Kırdar, Ahmet Saraç, Sebahattin Ceyhun, Faruk Yılmaz ve Ömer Yurdakul da hazır bulundu.(EFE)