TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig'de, deplasmanda Gölbaşıspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, deplasmandan puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Şahin, Ankara ekibi karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Yeni teknik direktörümüz ile yaşanan kan değişimi, takımımızın oyununa yansıdı. Gölbaşıspor karşısında pes etmeden oynadık. Rakibimiz kazanmak için tüm şartlarını zorladı. Bilhassa maçın ikinci yarısındaki değişikliklerle kazanma yollarını zorladılar ve golü de buldular ama biz çabuk pes etmedik. Direncimizi ortaya koyarak futbolun 90 dakika olduğunu hatırlattık" dedi.

Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıktıklarını dile getiren Şahin, "Bizim için kazanmak kadar toparlanmak da önemliydi. Takımımızın oynadığı oyun ve hırsından memnunuz. Daha iyi şeyler de yapabilirdik fakat futbolda bazen olmayınca olmuyor. Bir de yorgunluğumuz vardı. Nihayetinde deplasmandaydık ve puanla döndük. Bu nedenle de mutluyuz" diye konuştu.

Şahin, atlatmaları gereken bir buhran dönemi yaşadıklarını kaydederek, "Sıkıntılı günlerimiz yavaş yavaş geride kalıyor. Bir galibiyete ihtiyacımız var. Galibiyet takımımızın moralini daha üst seviyelere çıkaracak. Camiamızın Gölbaşıspor karşısında ortaya koyduğu futbol, bizlere gelecek haftalar için umut verdi. Pazar günü evimizde karşılaşacağımız Erzin Belediyespor karşısında duraklama dönemimize 'dur' diyerek yeni bir başlangıç yapacağız" ifadesini kullandı.