Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () - ANTALYASPOR Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor'la oynayacakları maçı kazanmayı hedeflediklerini belirtrek, "Çaykur Rizespor maçındaki eksiklerin gidermesi için iyi bir fırsat olacak" dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda yarın Çorum Belediyespor ile karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi'nde 20.30'da başlayacak maçta, kırmızı beyazlı takım, Spor Toto 3. Lig 3'üncü Grup temsilcisi Çorum Belediyespor'u yenerek, üst tura yükselmeyi hedefliyor. Çaykur Rizespor deplasmanından farklı mağlubiyetle dönen Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda kupa maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenör Yusuf Şimşek yönetimindeki antrenmanda futbolcuların moralsiz olduğu gözlendi. Antrenmanda 2 gruba ayrılan kırmızı beyazlılarda, Rize deplasmanında forma giyen Eto'o ve beraberindeki oyuncular koşu yaptı. Diğer gruptaki futbolcular ise koşunun ardından top kapma, pas çalışması ve küçük sahada maç oynadı.
Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Antalyaspor'un Çaykur Rizespor maçında aldığı mağlubiyette gözlenen eksikliklerin giderilmesi ve açısından önemli bir maç. Çaykur Rizespor maçındaki eksikleri gidermesi için iyi bir fırsat olacak. Antalyaspor Çorum Belediyespor maçından galibiyetle ayrılacaktır" dedi.
Ceylan, Antalyaspor taraftarının tribünü doldurarak, takımını desteklemesini talep etti.

FOTOĞRAF