Türkiye Basketbol 3.Ligi’nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, Baş Antrenör Atalay Gemen ile bir yıl daha yola devam kararı aldı.

Boluspor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Mehmet İnceayan, Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, Basın ve Medya Sorumluları Özgen Koca ve Erkan Bektaş’ın yanı sıra Basketbol Baş Antrenörü Atalay Gemen katıldı. Törende Boluspor Basketbol Takımıyla bir yıl daha çalışmayı kabul eden Koç Atalay Gemen, sözleşme imzaladı. Geçen yıl yarım kalan işi tamamlamak istediklerini söyleyen Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Futbolun yanı sıra basketbol şubemizde kurulduğu günden bu yana güzel başarılar elde etti. Biz de Atalay Gemen ile sözleşmemizi tazeledik. Kendisine güveniyoruz. Geçen yıl yarı finalde elendiler. Artık bu sezon yarım kalan işi beraber tamamlamak için çalışacağız” diye konuştu.

Boluspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Atalay Gemen ise geçen yıldan üzüntülü olduklarını ifade ederek, “Öncelikle anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum. Basketbol takımımızla geçen yıl yarı finallere kadar geldik. Kuşadası’nda Boluspor armasını istediğimiz gibi temsil edemedik. Bunun üzüntüsünü hala yaşıyoruz. İnşallah bu sezon çok daha iyi bir basketbol takımı izletiriz” şeklinde konuştu.